Penyembuhan Jangkitan Yis Sememangnya - 3 Cara untuk Penyembuhan Jangkitan Yis

Penyembuhan Jangkitan Yis Sememangnya - 3 Cara untuk Penyembuhan Jangkitan Yis

Saya boleh membantu anda dengan 3 cara untuk menyembuhkan jangkitan yis secara semula jadi. Pertama anda perlu mengambil ujian penilaian kendiri kecil untuk mengetahui jika anda dijangkiti yis. Adakah anda mempunyai gatal-gatal faraj dan sakit? Adakah anda mempunyai ruam, pada kulit anda, zakar, atau di tangan anda? Adakah anda merasa sakit dan letih tanpa mengetahui mengapa? Adakah anda tiba-tiba tertekan dan resah tanpa apa-apa pencetus logik?

Jika anda menjawab ya kepada semua soalan-soalan, anda adalah 80% mungkin mempunyai jangkitan yis. Yang benar adalah 75% daripada penduduk mungkin akan dijangkiti yis tanpa mereka sedari.

Jika anda sedang menggunakan ubat-ubatan dan ubat-ubatan lain, melupakannya. Mereka tidak benar-benar berkesan untuk menghilangkan jangkitan yis untuk jangka masa panjang. Mereka hanya bekerja untuk menghilangkan gejala gatal-gatal faraj dan menghilangkan ruam. Perkara penting yang perlu diingat adalah untuk memohon penawar semula jadi dan ubat-ubatan herba yang benar-benar merawat punca jangkitan yis anda.

Berikut adalah tiga cara anda boleh menyembuhkan jangkitan yis.

1. Makan bawang putih. Pasti mereka agak busuk, tetapi mereka sangat berkesan dalam melindungi badan anda daripada jangkitan yis. Wanita yang gatal-gatal faraj dan pelepasan berbau akan mendapat manfaat yang terbaik daripada bawang putih. Hanya dimasukkan ke dalam keping kecil bawang putih seperti tampon ke dalam faraj anda dalam sekelip mata. Ini dijamin untuk menghilangkan jangkitan yis.

2. Minum madu. Madu adalah sumber yang besar untuk lactobacillus. Lactobacillus adalah sumber probitoic hebat yang membantu memudahkan pertumbuhan bakteria baik di dalam badan. Anda boleh memburuk-burukkan sedikit madu di kawasan yang terjejas untuk membantu melegakan ia sehingga. Kemudian anda boleh mandi dengan sabun bukan berubat selepas kira-kira 4 hingga 5 minit.

3. Ambil mandi menggunakan cuka epal cider. Betul, epal sider cuka dapat menyembuhkan banyak kudis dan gatal-gatal di badan. Sejak cuka epal cider adalah pembunuh yis dan bakteria pembunuh semula jadi, ia tidak akan memusnahkan keseimbangan kedua-dua pada badan anda. Sebenarnya, epal sider cuka akan mengimbangkan pH badan anda, apatah lagi ia akan meninggalkan anda berbau lebih baik daripada sebelum ini.

Jadi jangan tawar hatinya. Terdapat pasti cara-cara untuk menyembuhkan jangkitan yis secara semulajadi. Kaedah-kaedah ini semula jadi tidak diiklankan oleh syarikat ubat besar kerana mereka tidak boleh mempatenkannya. Jika mereka tidak boleh mempatenkannya maka mereka tidak boleh mendapat keuntungan daripadanya.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar