Boleh Homeopati Betul Bantu Saya?

Boleh Homeopati Betul Bantu Saya?

Sebelum kita membincangkan manfaat homeopati untuk kesejahteraan anda, izinkan saya mengambil sedikit masa untuk menjelaskan apa homeopati sebenarnya.

Homeopati adalah satu bentuk holistik rawatan. Apa maksudnya? Baik dalam kacang shell ia bermakna bahawa ia merawat anda sebagai orang secara keseluruhan, bukan hanya penyakit anda.

Sebagai contoh, seseorang yang mempunyai kesukaran tidur, mereka akan secara umumnya ditetapkan tablet untuk "membantu" mereka tidur tidur. Dalam homeopati kita tidak mempunyai ubat tidur tetapi kita boleh menyembuhkan anda daripada tidur anda.

Bagaimana kita berbuat demikian?

Nah, pada dasarnya kita berbincang dengan kamu, kaunselor akan, untuk mengetahui apa yang merisaukan anda, memahami anda sebagai orang, dan kemudian mencari ubat yang betul untuk merawat anda.
Seperti yang anda mungkin telah dikumpulkan dari ini, tidak ada satu ubat dalam homeopati untuk tidur. Ia semua bergantung kepada individu dan keadaan / beliau.

Homeopati adalah sangat selamat untuk mengambil. Tiada kesan sampingan, tidak ada masalah berlebihan sama sekali.

Bagaimanakah ia berfungsi:

Baik meletakkan semata-mata, ia mengimbangkan semula badan anda. Apabila badan anda adalah seimbang, maka anda berada dalam keadaan sihat. Ia adalah apabila kita pergi kira-kira, yang kita jatuh sakit. Kerana semua orang adalah berbeza, contohnya mengambil dua adik-beradik, walaupun mereka adalah dari ibu bapa yang sama, kedua-dua lelaki, mereka masih mempunyai orang-orang seperti yang berbeza dan tidak suka. Inilah yang membuat mereka unik. Homeopati difahamkan dan menghormati anda sebagai seorang individu. Oleh itu sebab mengapa ubat-ubatan homeopati tidak semestinya sama bagi setiap orang mempamerkan gejala yang sama.

Bagaimana homeopati membantu saya?

Juga bergantung kepada gejala-gejala anda, homeopati boleh membantu anda lebih baik diri sendiri. Homeopati adalah sangat baik untuk orang yang mengalami kebimbangan, ketakutan, fobia, hilang keyakinan, ketagihan, gangguan tidur, sindrom cepat marah usus (IBS), ekzema, asma, peperiksaan takut dan lain-lain

Jika anda ingin mengetahui apakah homeopati boleh membantu anda, mengapa tidak mencuba rundingan percuma dalam talian kami.

Mohamed Caffoor BSc, BSYA (Hom,)
ukhomoeopathy.co.uk

Tidak ada komentar:

Posting Komentar